פסטה מלאה, זוקיני, לימון וגבינה


חומרים (10 מנות)
-  500גרם פסטה מלאה
-  6 שיני שום
- 6  זוקיני
- 5 כפות שמן זית
- מיץ משני לימונים
- קליפת לימון מגורדת משני לימונים
- כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 100 גר' גבינה בולגרית כבשים 5% של גד


אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- פורסים את השום ואת הזוקיני לפרוסות דקות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
- מוסיפים את מיץ הלימון וקליפת הלימון ומערבבים.
- כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים למחבת.
- חיתכו את הגבינה הבולגרית לקוביות והוסיפו לפני ההגשה